Waar vandaan: Webmail > Raadpleeg je eigen mailbox > Help > Gemakkelijk inloggen

Gemakkelijk inloggen

Gemakkelijk inloggen kan je doen door je gegevens te laten bewaren. Zo hoef je niet alles steeds opnieuw in te typen.

• Indien je inlogt vanaf je eigen computer of een computer waar UITSLUITEND mensen op kunnen die je volledig kan vertrouwen, dan kan je zowel je gebruikersnaam als je paswoord bewaren. Zo hoef je niets in te typen en kan je steeds direct in je mailbox in.

Bij het inloggen klik je het vakje achter "Bewaren" aan.
    Bewaren wachtwoord webmail
    En vervolgens het vakje achter "Wachtwoord bewaren" aan.
    Wachtwoord bewaren webmail
    Vervolgens krijg je nog een melding waar je op "OK" drukt.
    Daarna log je in. De volgende keer zullen de gegevens bewaard zijn.

• Indien je inlogt vanaf een computer die je minder kan vertrouwen, kan je enkel je mailserver en je gebruikersnaam laten onthouden. Deze gegevens zijn uiteindelijk niet echt geheim.
    Enkel je paswoord wordt niet bewaard en moet je steeds ingeven. Zo ben je er zeker van dat anderen niet in je mailbox in kunnen, en dat jij toch minder moet ingeven telkens je de webmail wil gebruiken.

Bij het inloggen klik je het vakje achter "Bewaren" aan.
    Bewaren wachtwoord webmail
    Log vervolgens in met al de juiste gegevens.
    De volgende keer zullen de gegevens bewaard zijn en hoef je enkel je paswoord in te typen.
E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark
Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.
Untitled Document